dimecres, 28 de maig del 2008

"Somiers"

Aquest migdia he sabut de l'estrena d'un nou programa a TV3 (el primer de l'era Terribas?); un programa arriscat, ja que va tot just darrere de Ventdelplà. Serà un programa setmanal i parlarà de somnis. De fet, el programa es diu somiers i dura poc més de 40 minuts.

La veritat és que després de veure'l, he quedat força sorpresa. Tampoc és que hagués tingut temps de crear cap espectativa, però amb el poc temps que he tingut abans de l'estrena, he creat una mica d'espectació. He anat a llegir les ressenyes als diaris, i per internet i, m'he adonat que la presentadora, l'Anna Llacher (com es deu pronunciar el cognom?) a més de tenir un preciós somriure té un CV molt interessant al darrere.

Quan he sabut que a més, tot i tenir una carrera al darrere -prové de la productora "El Terrat"- sempre ha estat darrere les càmeres. És a dir, que era la seva primera aparició televisiva, diem-ne així. I se li ha notat amb el somriure que se li ha vist estampat en aquella carona jove d'ulls brillants i tracte amable.

La proposta ha resultat ser interessant i hem descobert curiositats o respostes a preguntes que ens hem fet alguna vegada sobre els somnis. Esperem que els convidats segueixin estant a l'altura del Quim Monzó, que s'ha prestat com l'Agnès Busquets i d'altres personatges a jugar una estona en aquest nou programa oníric. Tammateix ja m'ha semblat veure per alguna banda que hi ha previst fer venir la Manuela de Madre (aquesta tia no tenia fibromiàlgia? què hi fa de presidenta socialista al Parlament?) o el Corbacho que tot i caure una mica millor, uhff.. acaba carregant.

Esperem que a partir d'ara a TV3 després de fotre fora finalment l'Escribano, poguem començar a veure televisió de qualitat en tots els aspectes, i el programa "Somiers" és un bona i il·lusionadora manera de començar. Sort Anna.. i bons somnis!