dimarts, 13 de maig del 2008

MARIA Sharapova: 2a! (a 1709 punts)

La Maria finalment és segona (3986 punts)!!. I hi ha arribat sense més esforços del que es podia preveure. La veritat és que ni tan sols ha hagut de jugar la darrera setmana, perquè la jove Ana Ivanovic (3922 punts) li regalés en safata el número dos, al no poder revalidar el títol de Berlín caient en semis amb l'Elena Dementieva per 62 75. L'Ana, té un futur espectacular, però segurament, com la Jelena, des de que han destacat, han anat massa ràpid a ocupar aquests llocs. Segurament no trigarà massa a tornar-hi, perquè la set de les joves que pugen avui al rànking, és gran. Però haurà d'esperar a què la Justine li cedeixi el lloc.


I és que a Berlín s'ha pogut veure el franc declivi, o el que comença a ser una caiguda lliure, de la número 1 (5695 punts) del món, que va perdre estrepitosament amb la Dinara Safina a Berlín 57 63 61, la que acabaria guanyant el torneig. La Ju-Ju, estava badant, participa en pocs torneigs i en els que ho fa, és per fer un paper discret en el que es va desgastant. Finalment ha baixat de la xifra psicològica de confort, o de "no cal preocupar-se per res" de 6.000, aquesta vegada el susto ha estat fort, un sotrac del que encara es pot recuperar per això; ja que, encara lluny, la Maria encara amb molta força l'assalt final, l'assalt al número 1; la cadira guardada, la cadira predestinada a ser ocupada per ella abans de la fi d'any. Perquè ho té tot a favor i ara mateix és la millor. Per davant, una difícil temporada de terra on anar rascant punts, i qui sap si el Roland Garros, l'últim gran que li queda. Després, amb una Henin que difícilment podrà defensar tot el que va guanyar -o sigui tot en el que va participar- després de Wimbledon, arribarà a la glòria. Tot és qüestió de temps. Tot és qüestió d'esperar tan sols 1709 punts.

Segurament, el proper aniversari, el 22è, el proper 22 d'abril, el podrà gaudir essent la reina del món. Mentrestant, gaudeix els 21, Maria!!