dilluns, 28 d’abril del 2008

Els 4 coets festius

Està clar que ahir les coses varen sortir rodones al Circuit de Catalunya. Com succeeix, tot s'ha de dir, poques vegades, ahir FAlonso va trencar motor; més aviat el va cremar del tot davant la decepció de milers d'aficionats dels quals molts van començar a desfilar com si es tractés del camp del Barça -no hi corria ningú més?.

Solemnement, a casa vam fer un llarguíssim i sonor aplaudiment com sempre convençuts, després d'escridassar a la televisió eufòricament. I és que la televisió sempre acaba rebent, ja sigui per una cosa o per l'altra, però sempre s'endú una escridassada. I poques vegades en deu tenir la culpa.

Ahir, però la cosa va ser tan especial, ens va sentar tan bé, que vam sortir al pati i vam tirar quatre coets rabiosos de tanta alegria. Ah! què màgic, deu de ser que ja arriba l'esperit de les Festes de Maig de Badalona. I al final de la cursa, vam tornar a sortir a celebrar la victòria de Ferrari, llençant uns petards de mà, que si no passa res massa estrany aquest any guanyarà amb un cert marge, després de ser campiona l'any passat amb un final d'infart. Una de les millors curses, en efecte.