divendres, 28 de desembre del 2007

Fills de puta

Si finalment no es demostra el contrari, malauradament el Pakistan se sumarà a la llarga llista d'estats contemporanis que han jugat brut per desfer-se de l'oposició (Alemanya, l'URSS, Rússia, Espanya, Itàlia, Iugoslàvia... i un etcètera ben llarg ja no només a Europa). I tot just poc després del frau electoral a Rússia on el candidat a l'oposició finalment ha llençat la tovallola segurament fart de tastar la presó i el control i seguiment malèvol de la seva activitat. La llibertat d'expressió hauria d'estar per sobre dels assassinats o les repressions. Tot plegat fa sentir-se impotent, aquest no és el segle 21 que tots esperàvem, aquest és com els altres i el pitjor és que ho sabíem.

Te la tenien jurada aquests fills de puta, Benazir.

3 comentaris:

èlsinor ha dit...

Sí, la veritat és que els malparits (d'al-Qaeda o dewl govern, tant és) li la tenien jurada...

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Veu de Mel ha dit...

@ Èlsinor, està clar. Retinguem un anhel de pau per al 2008.

@ CresceNet Aham. Sí, gostei muito e seu blog, però no hauràs entès res de res, ho sento però el teu no goste massa. Deixo el comentari per caritat humana i així abultarà més la cosa.